UITNODIGING
De Royal Gallery in Amsterdam zal in juni werk exposeren van Pieter ten Boekel (schilderijen)
en Frank de Leeuw (tekeningen en schilderijen).
In de bijlage vindt u nadere informatie over beide kunstenaars en de expositie.
Zowel Pieter als Frank hebben een portfoliowebsite bij Mainport Art Productions, waar u een indruk van hun werk kunt krijgen: http://pieter-ten-boekel.exposeert.com en http://frankdeleeuw.exposeert.com.
Naast hun werk zal er ook keramiek worden tentoongesteld van Ada ten Boekel – Lugthart. Zij creëert graag ronde vormen en werkt daarbij met glazuren, oxydes en raku, waardoor er verrassende effecten ontstaan.
In de eerste helft van juni zullen er trouwens ook nog enkele keramische sculptures van de Duitse kunstenaar Michael Stürenburg zijn te zien, die gedurende mei, samen met fotograaf/schilder/tekenaar Werner Schönig, in de Royal Gallery exposeert.
U wordt van harte uitgenodigd om de vernissage van de juni-expositie op zaterdag 5 juni a.s. (16 – 18 uur) bij te wonen. Behalve van een goed glas wijn zult u tijdens deze opening kunnen genieten van een optreden van zanger/pianist Jordy de Leeuw. Hij brengt een populair repertoire ten gehore.
De galerie is gevestigd in de Koningsstraat 37 in Amsterdam en is met openbaar vervoer goed te bereiken. De Koningsstraat is een zijstraat van de Nieuwmarkt, op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station en in de Koningsstraat is een uitgang van het metrostation Nieuwmarkt (lijnen 51, 53 en 54).
Wij hopen u op 5 juni te kunnen begroeten.
Met vriendelijke groet,
namens de Royal Gallery,
Frank de Leeuw

Comments are closed.